27 Nisan 2012 Cuma

7 METRELİK KUYUDAN SAĞ ÇIKTI


Haber: Topunu Almak İsterken Kuyuya Düştü

Zonguldak'ta kaçan topunu almak için tel örgülerden atlayarak üzeri kontraplakla kapatılan 7 metre derinliğindeki kanalizasyon kuyusuna düşen 13 yaşındaki Muzaffer Koçaklı, itfaiye ve arama kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Olay, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait merkez atölyesinde meydana geldi. Aynı mahallede oturan Muzaffer Koçaklı, sokakta arkadaşlarıyla Oyun oynarken TTK sahasına kaçan topunu almak için 2 metre yükseklikteki tel örgülerden üzeri kontraplak ile kapatılmış boş kanalizasyon kuyusunun üzerine atladı. Muzaffer Koçaklı, kontraplağın kırılmasıyla 7 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Haber vermesiyle Zonguldak Belediyesi'ne ait itfaiye ile il afet ve acil durum müdürlüğüne bağlı arama kurtarma ekipleri olay yerine geldi.

Ekipler, Muzaffer Koçaklı'yı kurtarmak için çalışma başlattı. Kuyuya indirilen merdivenin yetersiz kalması üzerine bir itfaiye daha olay yerine geldi. Ekipler iki merdiveni birleştirerek Muzaffer Koçaklı'ya ulaşılmaya çalıştı. Bu sırada Koçaklı'nın yakınları polise ve itfaiye ekiplerine çalışmaların yetersiz olduğunu iddia ederek tepki gösterdi. Ekipler yarım saat içinde Muzaffer Koçaklı'yı düştüğü kuyudan çıkardı. Burnu bile kanamadan kuyudan çıkartılan Koçaklı, ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Koçaklı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma baş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz