30 Mayıs 2012 Çarşamba

ÇAYCUMA BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞEN'İN BABASI TOPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü faciasında hayatını kaybettikten 53 gün sonra cesedi sahile vuran Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in babası Kemal Gülşen toprağa verildi.
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü faciasında hayatını kaybettikten 53 gün sonra cesedi sahile vuran Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in babası Kemal Gülşen toprağa verildi.
Cenazeye; Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Özcan Ulupınar, Prof. Dr. Ercan Candan, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Kaymakam Hasan Yaman, Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri ile ailenin yakınları katıldı.
Kemal Gülşen'in cenazesi, Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yolgeçen köyü Gülşenler Mahallesi'nde bulunan evinin önüne getirildi. Kayıp olan Sezgin Gülşen'in annesi Nurdan Gülşen ve Kemal Gülşen'in eşi Şahizer Gülşen ile yakınları gözyaşlarını tutamazken, burada Kur'an-ı Kerim okunarak helallik istendi. Ardından Gülşenler Camii'ne getirilen Gülşen'in cenazesi, burada cenaze aracında bekletildi. Daha sonra bastıran sağanak yağmur cenazeye gelen kalabalığa zor anlar yaşattı. Belediye ekipleri ve vatandaşlar kendi imkanları ile yağmurdan korunmak için branda açarken, bazıları ise balkon altlarına sığındı. Kemal Gülşen'in cenaze namazı, yağmurun etkisini kaybetmesinin ardından İl Müftüsü Refik Bulut tarafından kıldırıldı. Kemal Gülşen'in cenazesi, Gülşenler Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz