13 Mayıs 2012 Pazar

FEVKANİ KÖPRÜSÜNDE OTOPARK YASAĞINA UYAN DA YOK DENETLEYEN DE !

Bundan bir süre önce 56 yıllık fevkani köprüsünün halkın mal ve can güvenliği açısından tehlike arz ettiği gerekçesi ile köprü üstünde otopark yasağı uygulaması başlatılmış ve köprü nün belirli bölümlerine otopark yasağı levhaları asılmıştı.
Ancak 13 Mayıs 2012 Pazar günü saat 16.45 itibari ile görüntülediğimiz köprüde Otopark yasağına uyulmadığı tespit edildi ve halen tehlikenin devam ettiği gözlemlendi.
Vatandaşlar otopark yasağına uymayan araç sürücülerine ve yasağı uygulamayan ve denetlemeyen yetkililere ateş püskürüyor.
Vatandaşlar konuya ilişkin şunları söylüyor “ Günlerdir Zonguldak Kamuoyu fevkani köprüsünün yıkılması veya tehlikenin önüne geçilmesi için alınacak kararları dört gözle bekledi ve sonunda Belediyenin aldığı karar ile köprünün belirli yerlerine otopark yasağı levhaları asıldı. Birkaç gün köprü üstü çok rahatladı Ancak Pazar günü Fevkani köprüsü eski görüntüsünü aldı. Yani araçlar eskiden olduğu gibi köprünün üstünü doldurdu. Hiçbir yetkilide buna ses çıkarmadı.” Şeklinde tepkilerini koyarlarken yetkililerin bu konuya daha hassasiyet göstermelerini istediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz