25 Mayıs 2012 Cuma

KGD, GAZETECİYE SALDIRIYI KINADI

GAZETECİYE SALDIRIYI KINIYORUZ

 Medya mensuplarına yönelik saldırılara bir yenisi daha Ereğli ilçesinde eklenmiştir. Karadeniz Ereğli’de yayın yapan Ereğli Haber Gazetesi, Ekonomi Aktif Dergisi ve www.kdzereglihaber.com internet sitesinin sahibi ve aynı zamanda Turkuvaz Medya Gurubu’nun Ereğli Temsilcisi Sedat Kılıç’a sabah saat 07.00 sıralarında ilçede “Sarı Osman” lakabıyla bilinen Osman Baykal isimli şahıs tarafından sözlü ve fiili saldırı gerçekleştirildi.
                        Söz konusu saldırganın Gazete İmtiyaz Sahibi Sedat Kılıç’tan zorla gazete istediği, vermemesi üzerine “Sen benim kim olduğumu biliyor musun lan? Ben Sarı Osman, git patronlarına selamımı söyle…” diyerek gözdağı verdiği ardından ise küfür edip fiili saldırıda bulundu. Saldırı olayı sonrası Sedat Kılıç Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliğine giderek saldırgan hakkında şikayetçi oldu. Kılıç, daha sonra Ereğli Devlet Hastanesi’nde sağlık raporu alınmasının ardından, karakolda ifade verdi.
                   İlk bakıldığında basit bir olay gibi görünen, oluş şekliyle arkasında farklı karanlık odakların olduğunu düşündüren bu saldırıyı kınıyor, bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz