14 Mayıs 2012 Pazartesi

OKUL ÖNÜNDE VURULAN KIZ ÖĞRENCİNİN ANNESİNİN FERYADI YÜRÜKLERİ DAĞLADI

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, cinayete kurban giden öğrencinin annesi gözyaşlarına boğuldu.
Devrek Fatih İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Kader Demiroğlu'nu okul dışında pompalı tüfekle öldüren Metin A.(51), polisin takibi sonucu, olay yerinin yakınlarındaki bir akrabasına ait evde yakalandı. Daha sonra sağlık ocağında sağlık kontrolünden geçirilen evli ve çocuk babası Metin A, Devrek Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Zanlının cumhuriyet savcısının talimatıyla adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.
HASTANE ÖNÜNDE GÖZÜ YAŞLI ANNENİN FERYATLARI
Hastane önünde bekleyen öğrenciler, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. Hastane önünde konuşan öğrencinin dayısı Ürfet Karaca, "Adam okula amcasıyım diye telefon etmiş. Öğretmeni de çocuğu yakını diye göndermiş. Okulun bahçesinin dışına çağırmış ve orada vurmuş. Bir de arabanın üstünden geçmiş. Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Duyduğumuz bu. Neden oldu, nasıl oldu tam olarak bilmiyoruz. Yeterli güvenlik yok. Her taraf yoldan çıkmış." diye tepki gösterdi.
Bu arada kızını yitiren acılı anne Güldane Demiroğlu'nun feryatları yürekleri dağladı. Kardeşi Ürfet Karaca'ya sarılarak gözyaşlarına boğulan 4 çocuk annesi Güldane Demiroğlu, "Allah kimsenin başına vermesin. Dayanılmıyor. Benim ciğerim gitti." diye gözyaşlarına boğuldu. Karaca ise kardeşini teselli etmeye çalıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz