10 Eylül 2012 Pazartesi

PTT PERSONELİNE TÜTÜN YASASI ANLATILDI

 
 Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Proğramlar ve Kanser Birimi tarafından PTT Başmüdürlüğü personeline “ Tütün ve Tütün Ürünlerinin Zararları “ Tütün Yasası ve Uygulamaları konusunda bilgilendirme eğitimi verildi.
Zonguldak PTT Başmüdürlüğü eğitim salonunda Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Proğramlar ve Kanser Birim Sorumlusu Esin İlhan tarafından verilen eğitimde PTT çalışanlarına, 4207 sayılı kanun uygulamaları ve kamu kurum ve kuruluşlarında ceza uygulama usülleri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca Kamu hizmet binalarında ve kamuya ait toplu taşıma araçlarında, İdari Amir tarafından görevlendirilmiş kamu görevlilerince kapalı alanda sigara içilmesi durumunda idari yaptırım karar tutanağı düzenlenerek 82 tl para cezası uygulandığı ve yasal uyarı yazılarının da görülebilen yerlere asılması konusunda bilgilendirme eğitimi verdi.
Öte yandan Halk Sağlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Proğramlar ve Kanser Birim Sorumlusu Esin İlhan tarafından üç gün boyunca PTT Başmüdürlüğü çalışanlarına Kanser, Obezite ve Fiziksel Aktivite konularında hazırlanan proğram doğrultusunda eğitim verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz