26 Nisan 2013 Cuma

BİG MÜDÜRÜ KGD 'DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin (KGD) geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdiği 5’inci Olağan Genel Kurulu’nun ardından Basın İlan Kurumu (BİK) Zonguldak İl Müdürü Özgür Topaloğlu, beraberinde BİK çalışanı Haşim Poyraz ile birlikte KGD’yi ziyaret ederek, yeni yönetime “hayırlı olsun” temennisinde bulundu
BİK Müdürü Özgür Topaloğlu’nu; KGD Başkan Yardımcıları Harun Ersoy ve Sermet Aksu, Genel Sayman Mustafa Emen ve Yönetim Kurulu Üyesi M.Çetin Sezgin ile Dernek üyesi gazeteciler karşıladı.
Müdür Özgür Topaloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Yeni yönetiminiz hayırlı, uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Basın adına yapacağınız her türlü çalışmada, çağrıldığımız sürece yanınızdayız. Bu Dernek, gazetecileri temsil ediyor, o nedenle tek bir üyesi dahi olsa başımızın üstünde yeri var” dedi.
KGD Başkan Yardımcısı Harun Ersoy da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İncelik edip geldiğiniz ve güzel temennilerde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu zamana kadar çok işler yaptık, bundan sonraki yapacağımız çalışmalarda sizi de aramızda görmekten memnun oluruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz