2 Nisan 2013 Salı

ROSAK BAŞKANI ÖZTÜRK’TEN YILMAZ ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

  Devrek Rüştü Onur ve Sanat Derneği (ROSAK) Başkanı Av. Hüsnü Y. Öztürk, Devrekli şair Rüştü Onur’un mezarını yaptıran ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’a teşekkür etti.
    ROSAK Başkanı Hüsnü Y.Öztürk yaptığı açıklamada,  Devrekli şair Rüştü Onur ile eşi Mediha (Sessiz) Onur ve şairin kayınpederi Mehmet Ali Sessiz’in Beşiktaş Ortaköy Mezarlığında bulunan mezarlarının, şair-yazar-yönetmen Yılmaz Erdoğan tarafından yaptırıldığını belirterek; “Bu vefalı olay hem Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği Yöneticileri ve üyeleri olarak bizleri hem de Devreklileri çok memnun etti. Bu yüzden değerbilir insan Yılmaz Erdoğan’a çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.
    Öztürk açıklamasını şöyle sürdürdü; “Değerli oyuncu ve yönetmenimiz Yılmaz Erdoğan, Zonguldaklı şairlerimiz Rüştü Onur ile Muzaffer Tayyip Uslu’nun yaşamlarını beyaz perdeye aktararak onları bir kez daha ölümsüzleştirdi. Rüştü Onur ile Muzaffer Tayyip Uslu’yu hem ülke hem de yurtdışında gündeme oturtan Yılmaz Erdoğan, en sonda Rüştü Onur ve ailesinin Beşiktaş Ortaköy Mezarlığında bulunan mezarlarını yaptırdı. Kendisine bu güzel vefa örneğinden dolayı hem dernek olarak hem de Devrekliler olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Yılmaz Erdoğan ve Kelebeğin Rüyası film ekibini Rüştü Onur’un memleketi Devrek’e davet ediyoruz. Onları burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz