15 Nisan 2013 Pazartesi

YAYLA ORTAOKULU ÇANAKKALEDE BAŞARILI OLDU

Zonguldak Merkeze bağlı Yayla Ortaokulu kız ve erkek masa tenisi takımı 9-11 2013 Nisan tarihleri arasında Çanakkale de yapılan Ortaokullararası Bölge birinciliği müsabakalarına katılarak erkeklerde Bölge ikincisi, kızlarda ise beşinci olarak döndüler.
Çanakkale Anafartalar spor salonunda üç gün süren müsabakalarda erkeklerde ve kızlarda 16 takımın mücadele ettiği karşılaşmalar sonucunda Yayla Ortaokulu erkek takımı grupta ilk iki takımın arasına girmeyi başararak 27-29 Mayıs 2013 tarihler arasında Malatya da yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandılar.
Çanakkale de başarılı olan Yayla Ortaokulu masa tenisi takımı için okul salonunda bir tören yapılarak başarılı olan minik masa teniçcilere Okul Müdürü Ahmet Bozdemir ve Antrenör Kudret Demirel tarafından sporculara başarı sertifikaları verildi.
Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir ise yapmış olduğu açıklamada, “ Çanakkale de yapılan Bölge birincilği masa tenisi şampiyonasında Masa tenisi takımımız başarılı olmuştur.Bizim bu başarımızda başta takım antrenörlerimizden Kudret Demirel ve Hilal Yamak olmak üzere emeği geçen tüm sporcularımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi. Bozdemir, inanıyorum ki bu birlik ve beraberliğimizin sonucunda 27-29 Mayıs 2013 tarihleri arasında Malatya da yapılacak olan erkekler Türkiye finallerinde de Yayla Ortaokulu takımımımızn başarılı olacağı inancını taşımaktayız diye “ konuştu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz