29 Nisan 2013 Pazartesi

YAYLA ORTAOKULU TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU



Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 25-27 Nisan tarihleri arasında Hatay da düzenlenen Ortaokullar arası Yıldızlar Türkiye şampiyonasına katılan Zonguldak Yayla Ortaokulu bayan Masa Tenisi takımı birinci Ankara Samanyolu Koleji, ikinci Adana Gazi Ortaokulunun ardından Türkiye üçüncüsü olması kentte büyük bir sevinçle karşılandı.
Zonguldak Merkeze bağlı Yayla Ortaokulu bahçesinde güzel bir organizyon altında düzenlenen törenle takımın başarılı antrenörü Muammer Kural ve beraberinde sporcular Türkiye üçüncülüğü kupasını Okul Müdürü Ahmet Bozdemir”e takdim etti. Ve ardından Okul Müdürü ve İdareciler ise antrenör ve sporcuları tebrik ederek çiçek takdim ettiler. Hatay da üç gün süren Türkiye şampiyonasında çok zorlu rakiplerle mücadele ettiklerini ve aynı zamanda bazı takımların yabancı antrenörlerle çalıştıklarını belirten Yayla Ortaokulu Masa Tenisi takımı antrenörü Muammer Kural yaptığı kısa açıklamada özetle şunları kaydetti. “ Biz bu şampiyonaya giderken ilk hedefimiz Türkiye şampiyonu olmaktı. Fakat rakiplerimiz çok daha iyi imkanlarda çalıştıklarını gördük buna rağmen Türkiye birinci olan Ankara Samanyolu Koleji ile oynadığımız karşılaşmayı kazanabilseydik kesin birinci olurduk. Fakat buna rağmen sekiz yıldan bu tarafa birlikte çalıştığımız öğrencilerimizin türkiye üçüncü olması bizleri oldukça memnun etmiştir “ dedi.
Öte yandan törende bir konuşma yapan Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir ise yapmış olduğu konuşmada şöyle dedi. “ Türkiye şampiyonasında büyük bir mücadele örneği gösteren Masa Tenisi takımımızın almış olduğu bu başarı bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu başarıda emeği geçen antrenör Muammer Kural, Burçin Aygün, Osman Yılmaz ve sporcularımızı yürekten kutluyorum. Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Akdemir, Başkan Yardımcısı Erhan Darende, Zabıta Müdürü Nejat Üludüz, Yayla Okul Aile Birliği Başkan ve Yöneticileri olmak üzere velilerimize de destek ve yardımlarından dolayı buradan sonsuz teşekkür etmek istiyorum “dedi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz