28 Nisan 2013 Pazar

ZONGULDAK ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ MALİ KONGRESİ GERGİNBAŞLADI SESSİZCE BİTTİ

ESNAF BORCUNU TAKSİTLENDİREBİLECEK



GMİS salonunda yapılan Zonguldak Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin mali kongresi gergin başladı. Mehmet Azman’ın Divan başkanlığına seçildiği kongrede Mali kongre’nin yanı sıra divana Gündem maddesine seçim maddesinin eklenmesi için 270 imzalı önerge verildi. Önergenin verilmesinin ardından gergin anlar yaşandı. Seçim maddesinin kabul edilmesi halinde aday olacak olan Aydın Arıcı ve İbrahim Öner’in bu talebi mevcut başkan Ercan Şehri tarafından sık sık itiraz edildi. Divan önergenin gündeme alınması için imza sahiplerini tek tek yoklama yaptırdı. Yapılan yokla sonucunda 270 imzadan salonda 123 kişinin bulunduğu tespit edildi. Yeterli çoğunluk olan 175 sayıya ulaşılmadığından seçim maddesi gündeme girmeden ret edilmiş oldu.
Tek tek isim okunması sırasında salonda zaman zaman zaman gergin anlar yaşanan kongrede gündemin diğer maddelerine geçildi.
Gündemin diğer önemli maddelerinden birisi olan Üye esnaflarının Esnaf kefalete olan borçları yapılandırma ile Faizler silinerek borçlar 60 aya taksitlendirme  yapılması kabul edildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz