22 Ağustos 2013 Perşembe

BÖLGE HABER 20 YAŞINDA





 BÖLGE HABER 20 YAŞINDA

    Devrek Bölge Haber 20. Yayın yılını kutluyor. 22 Ağustos 1994 tarihinde haftalık olarak yayın hayatına başlayan ve son altı yıldır da günlük olarak okuyucularıyla buluşan Bölge Haber, 19 yılı geride bırakmanın heyecanını yaşıyor.
    Devrek’in güçlü sesi olarak bundan tam 19 yıl önce resmi yayın hayatına başlayan genç ve dinamik gazeteniz Bölge Haber, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla sizlerden ve okuyucularımızdan aldığı destek ve güçle 20. yaşına girdi.
    19 yıllık yayın hayatı boyunca doğru ve tarafsız bir şekilde Devrek ve bölgemizin sorunlarını ortaya koyan ve bu sorunlara çözüm bulunması noktasında ısrarlı yayınlarını sürdüren Bölge Haber gazetesi, kanayan yaraları, aksayan işleri, başarılı çalışmaları, üzüntüleri ve sevinçleri en hızlı ve güvenilir şekilde Devrek ve Zonguldak’ta ve internet yoluyla da dünyanın her tarafında yaşayan hemşerilerine ulaştırmayı bir görev edindi.
   Bölge Haber, başarılı yayınlarıyla Devrek ve bölge halkının olduğu gibi şehir dışında ve Avrupa’da bulunan Zonguldaklı hemşerilerinin de desteğini alarak  bölgemize yararlı olan uygulamaların ve hizmetlerin yanında ama zararlı olan her uygulamanın da karşısında olarak yapılan yanlışlıkların düzeltilmesinde de üstüne düşen görevi yerine getirmenin onur ve gururunu yaşıyor.
    Bölge Haber, geçen 19 yıllık süreçte oluşturduğu ciddi kadrosuyla Atatürk ilke ve devrimleri yolunda, ulusal birlik ve bütünlük, laik, demokrat ilkelerinden taviz vermeden, kimseye boyun eğmeden, bilinçli hareket ederek masa başı haber yerine gece gündüz demeden, oturmadan, yorulmadan, araştırarak, inceleyerek, kimseye leke atmadan sadece gerçekleri ortaya koyarak olayları ve yapılan çalışmaları halka yansıttı.
    Bu çalışmasıyla her zaman Devrek ve bölgenin güçlü sesi olma özelliğini koruyan Bölge Haber, tüm Zonguldak geneline aynı anda ulaştığı gibi, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışına www.bolgehaber67.net  aracılığı ile de kök salarak gerek diğer illerde gerekse yurt dışında bulunan Devrek ve Zonguldaklı hemşerilerini bölgemizde yaşanan gelişmelerden ve olaylardan haberdar etmeyi başardı.
    Zonguldak halkı adına yapılan ve yapılmayan hizmetlerin takipçisi olma görevini yerine getirme gayreti ve azmi içerisinde 19 yılı geride bırakan gazetemiz, bugüne kadar yapılan baskılar karşısında eğilmeden, prensiplerinden taviz vermeden sürdürdüğü tarafsız, ilkeli ve seviyeli yayın hayatını bundan sonraki yıllarda da sürdürme kararlılığı ve azmi içerisinde Devrek, Zonguldak ve bölge halkının sorunlarını çözmek için onurlu mücadelesini sürdürecek.
     Teşekkürler Devrek, Teşekkürler Zonguldak ve bölge halkımız…
     Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle ilerleyen günlerde bir dayanışma gecesi düzenleyerek bu anlamlı günümüzü kutlayacağız…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz