13 Eylül 2013 Cuma

ZONGULDAK BELEDİYESİ 100 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

         Zonguldak Belediyesi geleneksel hale getirdiği toplu sünnet şölenine bu yılda devam etti. Sosyal Sorumluluk projesi çalışmaları kapsamında, her yıl yapılan toplu sünnet şöleni, bu yılda renkli geçti ve belediyemiz yaklaşık 100 çocuğa erkekliğe ilk adımlarını atmalarına yardımcı oldu. Aileleri ile birlikte lunaparka götürülen çocuklar, gönüllerince eğlendi. Sünnet törenine Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP İlçe Başkanı Cemal Şahin, bazı belediye meclis üyeler ve bazı mahalle muhtarları katıldı.
       Sünnet şöleninde konuşma yapan Başkan Akdemir; “Bizler Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeler olarak, sosyal belediyeciliğe son derece önem vermiş ve bunun önemini be

nimsemiş ve bunu halkına en iyi şekilde yansıtmaya çalışan ve bu konudaki hizmetimizi hiç aksatmadan devam ettirmek isteyen bir belediyeyiz. Bu anlayış içerisinde her yıl 100 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Bugün çocuklarımızın en günlerinden biri. Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden akıllı. Erkekliğe ilk adımlarını attıkları bugünde, eğlenceleri ile onlara unutulmaz bir gün yaşatmak istedik. Aileler olarak da hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, Allah bu çocuklarımızın damatlıklarını görmeyi nasip eder diyor iyi eğlenceler diyorum” şeklinde konuştu. Ardından Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tüm çocuklara saat hediye etti.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz