28 Kasım 2013 Perşembe

MADEN OCAĞINDA YAŞAMINI YİTİREN Ali Gümüştaş’Göz Yaşları içinde defnedildi

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi’nde meydana gelen iş kazasında, Ali Gümüştaş şehit oldu. 26 Kasım 2013 tarihinde saat 01.00 sıralarında -300 kodunda çalışan yeraltı nakliyat işçisi Ali Gümüştaş (40) nakliyat kazasında hayatını kaybetti.Ali Gümüştaş için 27 Kasım 2013 tarihinde TTK Amasra Müessesesi’nde bir tören düzenlendi.Amasra Müessesi İşletme baca ağzında düzenlenen cenaze törenine: Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Sendikamız Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, TTK Amasra Müessese Müdürü Ejder Erbay ve müessese yöneticileri, GMİS Amasra Şube Başkanı Hakkı Arslan, Karadon Şube Başkanı Neşet Cebeci ve GMİS’e bağlı şubelerin yöneticileri ile maden işçileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Gümüştaş’ın cenazesi Bartın Kurucaşile’ye bağlı Yeniköy’de toprağa verildi. 13 yıllık işçi olan Gümüştaş, evli ve 4 çocuk babasıydı.
Cenaze töreni sonrasında GMİS Amasra Şube Baştemsilciliğinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz