13 Nisan 2014 Pazar

ALPEREN OCAKLARİ İL BAŞKANINDAN VERYANSIN KARADENİZ “ KUMANDA İLE YÖNETİLEN HÜKÜMETİN GÜNDEMİNDE SURİYE YOK “


Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz çeşitli konulara ilişkin yaptığı basın açıklamasında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a yüklendi ve Suriye konusu hükümetin gündeminden düştüğünü ve gündemlerinde ‘Bop kapsamında bebek katilleri ile yapılan barışın ardından Türkiye haritasını sözde başkanlık sistemi ile nasıl değiştirileceği var’ dedi
Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz’in açıklaması şu şekilde
“İki binli yılların başında ABD,İngiltere ve İsrail’in başını çektiği Başbakan Tayip Erdoğan’ında eş başkanlığını yaptığı ve destek verdiği büyük orta doğu veya büyük İsrail projesi hayata geçirildi.. Bu kapsamda orta doğudaki Müslüman Ülkelerin Türkiye’miz de dahil haritalarının bile değişeceği söylendi.. Esasında yapılmak istenen Yahudilerin Nil den Fırat a büyük İsrail projesi ama insanlara gösterilen İsrail’in orta doğuda güvenliğini esas alacak gibi görünen büyük orta doğu projesi İslam coğrafyasını kan gölüne çevirdi.. Öyle ki sadece Irakta bir buçuk milyon kadın çocuk genç yaşlı gözetilmeksizin katledildi. Halen daha orada savaş devam ediyor. Libya Tunus Ürdün Afganistan Mısır Suriye Devlet otoritesini kaybetmiş ve bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir.. Irakta Müslümanlar katledilirken Amerikan köpekleri postalları ile camilerimizi işgal ederken sadece izlemekle yetinenleri şimdilerde daha iyi anlıyoruz. Sanki bir kumanda ile yönetilen hükümet periyodik aralıklarla gündem yapmaya çalışıyor. Suriye de Mısır da Afganistan ve Libya da devam eden iç savaşı asla tasvip etmiyoruz. Bırakın Suriye’yi Dünyanın herhangi bir Ülkesinde özellikle kadın ve çocukların zalimlerin zulmü altında katledilmelerine hiçbir Müslüman razı olamaz..
 Aylarca zalim bir diktatörü hamasi sözlerle tahrik eden Başbakanın 3 aydır gündeminde Suriye yok. Esada zalim demeyenleri bile zalim ilan eden Başbakanın gündeminde aylardır Esad yok. Mısır da Esmanın Şahadetini milyonların karşısında gözyaşları ile anlatan Başbakanın gündeminde kan gölünde yüzen bir Ortadoğu yok. Doğu Türkistan zaten hiç olmadı.
BEBEK KATİLLLERİ İLE BARIŞ

 Kuzey Irak Türkmenleri Mynamar Çeçenistan Afganistan’ı ve orada Müslümanlara yapılan zulmü Başbakanın ağzından hiç ama hiç duymadık.. Onun gündeminde bu aralar Bop kapsamında bebek katilleri ile yapılan barışın ardından Türkiye haritasını sözde başkanlık sistemi ile nasıl değiştirileceği var. Sanal düşman cemaat var. 12 yıldır hükümetin kendisinin meydana getirdiği sözde paralel yapı var. Dershaneler var. Kılıçdaroğlu var Bahçeli var.
 Maalesef İslam coğrafyasında böylesine karışık böylesine içler acısı bir durum var ne yazık ki.. Bu hengâme de Mısır da 529 Mısırlı Müslüman kardeşimiz cuntanın verdiği idam kararıyla infaz edilecekler. Nesli tükenen kelaynaklar için bütçelerini zorlayan harcamalar yapan Ülkeler koyun boğazlar gibi insanların boğazlandığı Ortadoğu için neden kıllarını kıpırdatmazlar.. 529 kardeşimizin idamını durdurmak için samimi bir şekilde Başbakanı ve Dünya insan hakları kuruluşlarını göreve davet ediyorum.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz