8 Nisan 2014 Salı

BELEDİYE KÜLTÜR MERKEZİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU COŞTURDU


Belediye Kültür ve Sanat Merkezi (B.K.M) Türk Halk Müziği Korosunun 7 Nisan Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezinde verdiği konser katılanları coşturdu.
Halkın büyük katılımıyla, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki seyircilerin birçoğu konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.
Anadolu’yu Türküleriyle karış karış gezen koroya, izleyiciler de eşlik ederken ortaya çıkan görüntü muhteşemdi.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’de konseri izlemeye gelenler ararsındaydı. Mazbatasını aldığı gün konser etkinliğine katılan Muharrem Akdemir’e seyirciler yoğun sevgi gösterisinde bulunup ayakta alkışladılar.
Konser bitiminde bir konuşma yapan B.K.M Müdürü Abdullah Bakır, Şef Kamuran Umut’a, ekibine ve seyircilere teşekkür ederek B.K.M olarak etkinliklerinin devam edeceğini, 27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde amatör Tiyatrolar şenliğinde 1 Hafta boyunca oyunlar sahnelediklerini, kütüphane haftasını kutladıklarını, ilköğretim okullarına A.K.M’de ücretsiz çocuk oyunları sahnelediklerini söyleyerek 9 Nisan’da B.K.M Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, 15 Nisan’da da B.K.M Tiyatro Topluluğunun “Sanat” adlı oyununun sahneleyeceğini söyleyerek, eski öğrencileri Mert Çebi’nin, eski hocaları Erdoğan Özarman’ın, sanat ve spor yazarı Çetin Sezgin’in ölümlerinin kendilerini çok üzdüğünü, onları saygı ile andıklarını ifade etti.

Konser bitiminde katılan seyircilerin Bakır’dan konserlerin tekrarını istemeleri üzerine B.K.M Müdürü çeşitli ve güzel etkinliklerle izleyicilerin karşısına çıkma sözü verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz