14 Nisan 2014 Pazartesi

KARAELMAS GAZETECİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN AKDEMİR’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. KGD Başkanı Osman Sav, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Uzun ve meşakkatli bir seçim atmosferinden sonra yeniden Belediye Başkanlığı’na seçildiniz. Bundan sonra yeni bir dönem olarak görüyoruz. Yeni meclisimiz ve yeni projeler ile birlikte, Zonguldak çok daha fazla hizmet alır diye düşünüyoruz. Hayırlı olmasını diler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.” Şeklinde konuştu.
          Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise; “Seçim süreci atlatıldı ve güzel bir şekilde sonuçlandı. Aldığımız görevi en iyi şekilde yapabilmek adına da elimizden geleni yerine getireceğiz. Hepinize ziyaretlerinizden ötürü teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”şeklinde konuştu.

           Rahatsızlığından ötürü ziyarete katılamayan Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı ve Demir Medya Genel Koordinatörü Harun Ersoy ise, telefon ile bağlanarak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, gazeteci yazar Harun Ersoy’un en yakın zamanda sağlığına kavuşarak, tekrar aramıza dönmesi temennisinde bulundu.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz