22 Nisan 2014 Salı

ZONGULDAK DOĞALGAZ’A MERHABA DEDİ !

Zonguldak Belediye Başkanlığı tarafından valilik binası önünde tören düzenlendi. Törene, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Ali İhsan Köktür, Ak Mercan Batı Kır Doğal Şirketler gurubu Genel Müdürü Yunus Keskin,  Eski Bakanlardan Hasan Gemici, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç,CHP İl Başkanı Halil Furat, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, CHP Merkez ilçe Başkanı  Cemal Şahin CHP Devrek belediye başkan adayı Songül Malkoç, CHP  ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
MUHAREM AKDEMİR

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de yaptığı konuşmasında Çaydamar Ahmet Taner Kışlalı caddesi, Karaelmas Mahallesi Bülent Şanal Caddesi, ındık suyu sokak,Elvancı sok, Meşrutiyet mahallesi, Gazi paşa caddesi, Uzunmehmet Caddesi, Kadırga istikametine doğalgaz bağlandığını ifade eder doğalgazın bağlanması ile birlikte şehrin hava kirliğinin tamamen yok olacağını iade etti.

ALİ İHSAN KÖKTÜRK

CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk doğalgaz verme töreninde yaptığı konuşmasında Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramına değinerek vatandaşların bayramını kutladı ve Zonguldak’a doğalgaz gelmesinde büyük emeği geçen herkese teşekkür etti.

MEHMET HABERAL

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal yaptığı konuşmasında , Her ne kadar doğalgaz’ın hava kirliliğini azaltacağını ancak kömürün de hakkını unutmamak gerektiğine iaret ederek “ Zonguldak’ı Zonguldak yapan ve şehrin oluşuna büyük katkısı bulunan kömürün hakkını unutmayalım.Kömürümüze sahip çıkalım. Kömüre sahip çıkalım ki yine Zonguldak eskiden oldğu gibi göç alan bir şehir durumuna gelsin” dedi.

MEŞALE ATEŞLENDİ

Konuşmaların ardından valilik binası önünde oluşturulan platformda Doğal gaz meşalesi yakıldı. Meşalenin ateşlenmesi ile birlikte törene katılanlardan büyük alkış aldı





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz