6 Ekim 2014 Pazartesi

KASTAMONULULAR, MEMUR –SEN VE KGD BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ BİR ARAYA GELDİ

 KASTAMONULULAR DERNEĞİ ETLİ PİLAV ŞENLİĞİ YAPILDI


Kastamonu ili yardımlaşma Derneği ve sandığı tarafından her yıl kurban bayramının üçüncü günü gerçekleştirilen etli pilav şenliği TSO ( kilise) lokalinde yapıldı.
Derneğin düzenlediği şenliğe Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Kamusen İl temsilcisi ve Türk Büro-sen Şube Başkanı Kadir Bacioğlu, Şehit Aileleri Derneği başkanı Mustafa Yorulmaz, Zonguldak belediye eski Başkanı metin Gonca ve Kastamonulu aileler katıldılar.
Törende bir konuşma yapan dernek Başkanı Bahattin Şenol şenliğe katılanların bayramını kutladı ve geleneksel hale getirilen bu tür şenliklerin devam ettirileceğini söyledi.

MEMUR SEN’E BAĞLI SENDİKALAR BAYRAMLAŞTI


Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı Sendikalar bayramın üçüncü günü bayramlaşma töreni düzenlediler. Bayramlaşma Törenine Memur Sen Zonguldak il temsilcisi Kamuran Aşkar, Memur Sen Genel merkez yöneticisi ve Sağlık Sen Genel Başkan yardımcısı Semih Durmuş ve Memur-Sen’e bağlı Sendika yöneticileri sendika üyeleri katıldı.
Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Sağlık Sen Genel Başkan yardımcısı Semih durmuş birer konuşma yaptılar ve Konfederasyona bağlı sendikaların Kongre süreçlerini değerlendiler.

KGD' DE BAYRAMLAŞMA


Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin Ramazan ve Kurban Bayramlarında geleneksel haline getirdiği bayramlaşma programı Belediye Kültür Merkezinde bulunan dernek binasında gerçekleştirildi.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen, yönetim kurulu ve üyelerinin yansı sıra 19. Dönem milletvekili Ali Uzun ile Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu’nun katıldığı bayramlaşmada hoş sohbetler edildi, Zonguldak’ın içinde bulunduğu sıkıntılı durumlar ile ilgili olarak bilgi alış verişinde bulunuldu.
19. Dönem Milletvekili Ali Uzun sohbet sırasında yaptığı değerlendirmede, “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Zonguldak’a gelerek eş, dost ve akrabaların yanıs sıra siz değerli gazeteci arkadaşlarla da bayramlaşmadan dolayı çok memnun oldum. Zonguldak’ın sıkıntılarını sizler zaten çok güzel bir şekilde kamuoyuna bilgilendiriyorsunuz. Dileğim odur ki bayram sonrası güzel şeyşer olur ve bu sıkıntılara çözüm bulunur. Ben bulunacağından eminim. Tekrar herkesin bayramını kutluyorum” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz