14 Ekim 2014 Salı

MÜSİAD ZONGULDAK ŞUBE BAŞKANI YILMAZ’DAN SGK İL MÜDÜRÜNE ZİYARET…


      MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Çiğdem Acar’ı ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
      Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kuvvetli, Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Çiğdem Acar’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.
      Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Çiğdem Acar’ın göreve geldiğinden beri güzel çalışmalara imza attığını ve bölge için büyük şans olduğunu söyleyen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Zonguldak’ın bilgili, tecrübeli ve doğruları çekinmeden yapabilecek müdürlere ihtiyacı var. Dirayetli müdürler sayesinde kentimiz çok daha iyi gelişecektir. Bu anlamda sizler Zonguldak için büyük şanssınız. MÜSİAD Zonguldak Şubesi olarak kentimiz adına atacağınız her adımda yanınızdayız” dedi.  
      Desteklerinden dolayı MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz’a teşekkür eden Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürü Çiğdem Acar, MÜSİAD Zonguldak Şubesinin açılmasından dolayı çok sevindiğini belirterek, “Daha önceki görev yerlerimde de MÜSİAD Şubesi yetkilileriyle iyi ilişkiler içinde olduk. Değerli dostluklar edindik. Türkiye adına, bölgemiz adına güzel şeyler yapacağınıza inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
      Ziyarette ayrıca, MÜSİAD Genel Başkanlığınca 31 Ekim tarihinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek Genel İdare Kurulu toplantısında sunulacak İş Güvenliği konusuyla ilgili hazırlanacak rapor iç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz