20 Kasım 2014 Perşembe

Belediye Başkanı Akdemir, CHP İl başkanı Akın’ı ziyaret etti‘HEDEFİMİZ BİRİNCİ PARTİ OLMAK *

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Harun Akın’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Pazar günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda 12 yıl aradan sonra yeniden CHP İl Başkanlığı’na seçilen Harun Akın’ı ziyaret ederek kutlayan Belediye Başkanı Muharrem Akdemi, hep birlikte Zonguldak’ın kalkınması için çalışacaklarını söyledi.

AKIN: ZONGULDAK’TA BİZE YAKIŞAN BİRİNCİ PARTİ OLMAKTIR

Beraberinde CHP’li Belediye meclis üyeleriyle birlikte parti binasına gelen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i kapıda karşılayan CHP İl Başkanı Harun Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi için önemli bir gün. 16 Kasım’da kongremizi bitirdik. Mazbatamızı aldık, biraz evvel yönetim kurulu ile toplandık ve icra kurullarını belirledik. İl belediye başkanımız Sayın Muharrem Akdemir ve Belediye meclis üyeleri bizleri ziyaret etmiştir ve bu bizleri çok mutlu etmiştir. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’ne Zonguldak’ın, Türkiye’nin ihtiyacı var. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongrelerle ilgili her zaman olabilecek, olmasında yarar gördüğümüz tartışmalar, gruplaşmalar sonunda Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan, Cumhuriyet Halk Partililerin ortaya koyduğu o güzel tavrı alkışlayan Zonguldaklılar çok mutlu oluyorlar. İşte Belediye başkanımız ağabey belediyemiz ve 12 Belediye başkanımız hep beraber, il yönetimimiz, ilçe yönetimlerimiz, belde yönetimlerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte hedefimizi kongre salonunda da söylemiştik, bugün de söylüyoruz 2015 genel seçimleri. Şu anda
Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci olmaması için hiçbir neden yok. Bizim hedefimiz birinci olmak. Emeğin Başkenti Zonguldak’ta bize yakışan birinci parti olmaktır. O yüzden birinci parti olmak için hedef koyan bir il yönetimi, Belediye başkanlarıyla, örgütleriyle el ele, kol kola olmak zorunda. Hiç kimse buradan Pazar günü öncesine bir şey çıkartamayacak, o geçmiştir salonda kalmıştır. Yarın da salonda aday olan arkadaşlarımız bana hayırlı olsun ziyaretine geleceklerini söylemişlerdir, onları da sevgiyle, özlemle yarın kucaklayacağım ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre ile ilgili yarış o gün bitmiştir. Sayın belediye başkanımız Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığının gücünü, yardımını, elini her zaman kendisinin omzunda, kolunda görecektir. O da bize aynı şekilde ağabeyliğini, il Belediye başkanı olma sorumluluğunu partimize göstereceğinden hiç endişemiz olmadı. Dün de olmadı, bugünde olmadı. Beraber bu partiyi Zonguldak’ta, Zonguldaklılara yakışır ne hale getirebiliriz onu konuşacağız. Hep birlikte omuz omuza, kol kola Zonguldak’ta çalışmalarımıza başlayacağız” diyerek Belediye Başkanı muharrem Akdemir ve CHP’li Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.
AKDEMİR: EL ELE, KOL KOLA BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise yaptığı konuşmada, CHP İl Başkanlığı’na seçilen Harun Akın ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileğinde bulunarak, “Pazar günü gerçekten 4 adayımız da çok güzel bir yarış ortaya sundular ve bu yarış sonunda değerli il başkanım Harun bey, gerçi tecrübesi zaten var bu görevi üstlendi. Dileğim o ki, kendisine ifade etti teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Zonguldak adına yapılması gereken, nasıl milletvekilliği döneminde Zonguldak sorunlarını enine boyuna tartışarak, sunarak  Meclis’e sunarak Zonguldak’ın hakkını elde etmek için mücadele ettiyse bundan sonra da mücadele edecektir. Bizlerle birlikte hem Meclis üyelerimiz, hem de  il ve ilçe yönetimi ile birlikte dostça, kardeşçe, arkadaşça partimize yakışır şekilde Zonguldak’a hizmet adına üstlendik bu görevleri inşallah bundan sonra da  el ele, kol kola, sevgi, saygı çerçevesi içerisinde bu görevleri yerine getireceğimize inanıyorum ve kesinlikle de böyledir. İlkemiz, hedefimiz, amacımız tek. Ülkenin kalkınması, hiçbir çıkar gözetmeksizin ülkemizin kalkınması için bu görevleri yürüteceğiz, bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz