13 Kasım 2014 Perşembe

MÜSİAD ZONGULDAK’DAN KGD’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni 11. Kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyaret eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak’ın sorunlarına birlik içinde çözüm aranması gerektiğini vurguladı.
       Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Gök, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek 11. kuruluş yıldönümünü kutladı. Ziyarette KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Emen hazır bulundu.
    Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, “Kurulduğumuz 2003 yılından beri hem gazetecilerin eğitimi hem de Zonguldak’ın sorunlarının çözümü noktasında sayısız etkinliklere imza attık. Eksiklerimiz illa ki olmuştur. Ama niyetimiz hem mesleğimize hem de kentimize sahip çıkıp sorunları çözmektir. Zonguldak Platformu bünyesinde faydalı çalışmalarda da bulunduk. Umarım bundan sonra da birliktelikleri sağlayarak çalışmalar yaparız” dedi.
Sivil Toplum Kuruluşlarının birlikte hareket etmesinin önemine değinen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Zonguldak’ın sorunlarına hep birlikte çözüm aranmalı. Zonguldak’ın değerlerinin bulunup bir araya gelmeleri sağlanmalı. MÜSİAD Zonguldak olarak kurulduğumuz günden itibaren kentin değerlerinin ön plana çıkartılması çabasındayız. Ayrıca sorunları rapor haline getirerek çözümü noktasında çalışmalarımız oluyor. İnşallah bundan sonraki süreçte Zonguldak için birlikte hareket edebiliriz” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz