20 Aralık 2014 Cumartesi

AKP Merkez ilçe Kongresi Yapıldı. HALUK İPEK “ SERT RÜZGARLAR ESMEKTEDİR"


Ak Parti MERKEZ İlçe Başkanlığının 5 nci olağan Kongresi Cumartesi günü Dedeman Otelinde yapıldı. Kongreye AK Parti Genel sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar, Eski milletvekillerinden Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti İlçe belediye ve belde belediye başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda partililer katıldı.
Divan başkanlığını Fazlı Erdoğan’ın yaptığı kongrede Seçime tek liste ile giren Metin Karadurman yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek 2015 seçimlerinde Türkiye’nin olduğu gibi Dünyanın da gözleri üzerlerinde olacağını kaydederek seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmaları gerektiğini ifade ederek şunları söyledi “ 2015 seçimlerinde Dünyanın gözü üzerimizde olacaktır. Biz 2015 seçimlerini alıp 2013 yılına hazırlanıyoruz. Artık Güçlü Türkiye var. Güçlendiğimiz için Rüzgârlar sert esmektedir. Rüzgar sert estiği müddetçe de daha çok birlik ve beraberliğe ve güce ihtiyacımız var. Onun için kadrolarımız önemlidir. “ dedi.
AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ
Yapılan seçim sonucunda AK Parti Merkez ilçe’nin 29 kişilik  yönetim Asil üyelikleri şu şekilde belirlendi.
Orkun Bilir, Şerafettin Albayrak, Hüseyin Horozoğlu, Taşkın Bayrak, Muhammet Nazmi Şahin, Hikmet Kahya, Zeki Bircan,Yusuf Ataman, Kemal Börkü, Harun Nas, Cengiz Güngör, Aydın hancı, Betül Sema Kalafat, Aysel demirci, Dilek Topşir, Hayriye Ayan, Arzu Topçu, Meryem Öztürk, Serkan Avcı, Murat Kayhan, Mustafa Yazıcı, Ferit Alboğa, Atakan Çavuş, Yaşar Köksal; Özkan Akyol, Öner Öztürk, Orhan Akaya, Kadem Emanet ve Yüksel Ay


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz