7 Aralık 2014 Pazar

ÖĞRENCİLER BAŞKAN AKDEMİR İLE RÖPORTAJ YAPTI

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 5/F sınıfı öğrencilerinden, Zeynep Sıla Eryiğit ve Muhammet Berke Arıcı, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret ederek, Başkan Akdemir’e ‘Türkçe Dersi Proje Ödevleri’ kapsamında sorular sordular.
           Zeynep Sıla Eryiğit tarafından yöneltilen sorularda, Şehrimizi güzelleştirmek ve geliştirmek adına çalışmalarınız nelerdir? İlimizdeki eğitim durumu nedir? Geleceğin gençleri olarak bizlere toplumun yeteri kadar önem verdiğine inanıyor musunuz? Biz geleceğin gençleri olarak bizlere yönelik projeleriniz nelerdir? şeklindeki sorulara içtenlikle yanıt veren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, birçok projeleri olduğunu, hali hazırda devam eden çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü, özellikle çocuk oyun alanları ve parkları yaparak, çocukların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirmeleri için bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Özellikle mesleğinin büyük bir bölümünü idareci olarak geçirdiğini söyleyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak’ın coğrafi konum olarak zor bir şehir olduğunu, ancak bu zorlukların üstesinden gelmek için çalışmalarını bu doğrultu da sürdürdüklerini belirtti.
            Belediye çalışmaları, önümüzdeki beş yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gini konular hakkında bilgi alan öğrenciler, park ve çocuk oyun alanları için teşekkür ederek, yeni parkların yapılacağı müjdesini aldılar.
             Soruların ardından öğrenciler ile tek tek sohbet eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zeynep Sıla Eryiğit ve Muhammet Berke Arıcı’ya dersleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler, yoğun programına rağmen kendilerine vakit ayırdığı için Başkan Akdemir’e teşekkür ettiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz