24 Ocak 2015 Cumartesi

BAŞKAN AKDEMİR: “MAHALLELERİMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR”

 Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere, beraberinde Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk ile birlikte mahallelere çıktı. Başkan Akdemir, yol açma ve beton yol çalışmaları olmak üzere yapılan işlerin ivedilikle devam ettiğini ifade ederek, önceki gün Tepabaşı Mahallesi Su Deposu Sokak’ta devam eden, yol genişletme ve duvar çalışmalarını inceledi.
          Mahalle sakinleri tarafından sıcak karşılanan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, vatandaşlar yapılan hizmetten ötürü teşekkür etti. Başkan Akdemir; “Bu mahallemizde sıkıntı gerçekten büyüktü. İki araç yan yana zor geçiyordu. Ekiplerimiz ile birlikte önce, yol genişletme çalışmasını yaptık ve ardından duvar çalışmalarımızı sürdürdük. İlerleyen günlerde ise; yağmur suyu ve içme suyu hatlarımız yenilecek. Parke yol çalışmamız ile birlikte de bu mahallede yer alan sorunu tamamen ortadan kaldırmış olacağız. Vatandaşlarımız bu çalışmadan oldukça memnunlar. Bizler plan ve program dâhilinde çalışıyoruz. Diğer mahallerimiz de ihtiyacı olan mevkilere bu hizmetlerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.
          Ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Terakki Mahallesi Gazipınar Sokak’ta başlayan ve kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz