11 Ocak 2015 Pazar

Başkan Akdemir’den KGD’ ye ziyaret…


Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumartesi günü “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumartesi günü Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı. Gazetecilerin çalışma hayatında büyük sorunlar yaşadığını vurgulayan Başkan Akdemir, mevcut şartların iyileşmesi yönünde iyi dilek ve temennilerde bulunarak, “İlerleyen süreçte inşallah şartlar olgunlaşır ve hak ettiğiniz emeklerinizin karşılığınımaddi ve manevi olarak alırsınız” ifadesini kullandı. Konuşmasında “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nün haklı bir mücadelenin kazanılmasıyla kutlanmaya başlandığını hatırlatan Akdemir, “Tüm gazeteci arkadaşlarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Kendilerine çalışma hayatlarına kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
Akdemir’in anlamlı ziyaretinden ötürü memnuniyetini ifade eden KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ise, “Belki yıllar içerisinde haklarımız yenildi veya tam manasıyla verilmedi ama dernek olarak kurulduğumuz tarihten beri bunun 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz