14 Ocak 2015 Çarşamba

BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR ANKARA’YA GİDİYOR

 Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak’ın önemli sorunlarından biri olan mülkiyet problemi nedeniyle, Zonguldak milletvekilleri ile görüşmek üzere Ankara’ya gidiyor. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sorunun çözümü noktasında, başta AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan olmak üzere, Zonguldak Milletvekilleri ile görüşecek.
              Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak’ın sorunları arasında yer alan; mülkiyet sorunu, lavuar alanı ve 2 B konularının çözümü noktasında, ilgili dosyaları milletvekillerine sunacak.
               Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Zonguldak’ımızın sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Özellikle, mülkiyet sorunu, lavuar alanı ve 2 B konuları önemli…Bu noktada, Zonguldak milletvekillerimiz ile fikir alışverişinde bulunacağım ve konuyla ilgili dosyaları kendilerine teslim edeceğim. Halkımız adına, hazırlamış olduğumuz dosyalarımızın meclise sunulmasını ve konuyla ilgili bir an önce önemli adımların atılmasını talep edeceğim. Bu süreçte, diyalogla birlikte, iktidar-muhalefet gözetmeksizin Zonguldak adına yapılması gereken ne ise bizler her zaman hazırız.” şeklinde konuştu. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz