28 Ocak 2015 Çarşamba

Belediye İş Sendikası’ndan teşekkür ziyareti


Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Uludağ ile birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, çalışanların emeğine karşı duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.
Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan, Alaplı Belediyesi’nin, taşeron işçilerin birikmiş maaşlarının tamamını ödemesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Belediye Başkanı Nuri Tekin’e çalışanların alın terine duyduğu saygıdan dolayı teşekkür etti. Belediye çalışanlarının maaşlarını gecikmeli olarak aldıkları için zaman zaman zor dönemler yaşadıklarını belirten Şube Başkanı Atayan, “Sayın Belediye Başkanımıza, taşeron işçilerin geçmiş dönemden kalan birikmiş maaşlarının tamamını ödediği ve diğer çalışanların maaşlarını da aksatmadan ödediği için  şükranlarımızı sunuyoruz. “ dedi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin de, her zaman alın terine büyük bir saygı duyduklarını ve çalışanların emeğini savunduklarını belirterek, “Her zaman söylüyorum. Çalışanlarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Çalışanlardan verim alabilmek için onların emeklerinin karşılığının zamanında verilmesi gerekir. Biz, çalışanlarımızı mağdur etmedik, etmeyeceğiz. “ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz