11 Ocak 2015 Pazar

İHA ZONGULDAK BÖLGE MÜDÜRÜ REFİK FİDAN BİLGİLERİNİ PAYLAŞTI



Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin geleneksel hale gelen gazetecilere yönelik “Bilgi paylaşım” toplantısının üçüncüsü 10 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de Belediye Kültür Merkezinde bulunan dernek binasında gerçekleştirildi.
Bilgi paylaşım toplantısında bu defa İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan gazetecilere mesleğe başladığı yılları, yaşadıklarıtecrübelerini anlatırken, gazetecinin kendini geliştirmesi gerektiği üzerinde durdu.
Bilgi Paylaşım toplantısına KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Başkan Yardımcısı Mustafa Emen, Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, “Bilgi paylaşım” toplantısının her hafta yeni bir konukla devam edileceğini belirterek, “Gazetecilerin tecrübelerini paylaşmaları büyük bir imkan. Sahada yaşanan tecrübeler gelişmemiz için çok önemli. Bu döneme AA Zonguldak Müdürü Erdinç Aksoy DHA Zonguldak Bölge Müdürü Ersin Ercan arkadaşlarımız bilgilerini paylaşmışlardı. Bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.
İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda gazetecinin kendisini geliştirmesi gerekliliği üzerinde duruldu. Gazeteci Refik Fidan, Bursa ve İstanbul’daki tecrübelerinden bahsetti. Yaşadıkları zorlukları da anlatan Fidan, gazetecilerin genç-tecrübeli demeden fikirlere açık olması gerektiğini vurguladı. Toplantıya katılan tecrübeli gazeteciler tecrübelerini anlatırken, mesleğe yeni başlayan genç gazeteciler de sorular sorarak geniş bilgiler edinmeye çalıştı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz