11 Ocak 2015 Pazar

OSMAN SAV ” GAZETECİLİĞİN EN BÜYÜK SORUNU İTİBARSIZLAŞTIRMA”

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, “Gazeteciliğin en büyük sorunu itibarsızlaşmadır” diyerek sorunlara dikkat çekti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Karaelmas Gazeteciler Derneği’nde yapılan etkinlikle kutlandı. Her yıl geleneksel olarak yapılan kutlama programına çok sayıda gazeteci katıldı.
Zonguldak’ta görev yapan ulusal ve yerel gazetelerde çalışan basın emekçileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Kültür Merkezinde bulunan dernek binasında bir araya geldiler.
KGD Başkanı Osman Sav ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği etkinlikte buluşan Gazeteciler, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü anısına pasta kestiler ve birlik beraberlik mesajı verdiler.
KGD Başkanı Osman Sav tüm gazeteciler gününü kutlayarak gazetecilerin sorunlarının çözümü noktasında herkesi göreve davet etti. Başkan Sav, “Gazeteciliğin en büyük sorunu itibarsızlaşma… Bu Türkiye genelinde ve yerelde yaşanan en büyük sorunlardan biri… Gazeteciliğin yapılmasını zorlaştırdığı gibi meslektaşlarımızı da zor duruma sokan itibarsızlaştırılmasının ortadan kalkması için elimizden geleni yapıyoruz. Gazeteci arkadaşların çalışma koşulları da sorunların başında geliyor. Hem ücretler hem de sosyal haklar konusunda gazeteciler mağdur edilmektedir. Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak kurulduğumuz günden beri bunların mücadelesini yapmaktayız. Umarım bundan sonra ki 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bu ve benzeri sorunlarımız çözülür” dedi.
Etkinlik toplu halde pasta kesilip sohbetler edilerek devam etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz