6 Ocak 2015 Salı

ZGC YILBAŞI ÖZEL SAYISINI ÇIKARDI

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti yayın organı olan ZGC gazetesi yılbaşı özel sayısı çıktı.Cemiyet Başkanı Yeni sayı ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi

"ZGC gazetesi bu sayıda yine dolu dolu okurları ile buluşuyor. Oniki sayfa gazetede içerik çok zengin.

Gazete manşetinde yılın röportajı var. Zonguldak’ın  en usta ve tecrübeli siyasetçisi Köksal Toptan ile yapılan röportajda ülke ve il geneline ait önemli açıklamalar yer alıyor.

Usta gazetecilerin yazdığı köşe yazıları ile 2014 yılı değerlendiriliyor. Sürekli basın kartı sahibi Ali Ceylan 41.  yıllık gazetecilik serüvenini köşe yazısında değerlendirmiş. Gene önemli bir isim  ve usta kalem  Muzaffer Akgün ‘ün 2014 yılı  analizi çok önemli. ZGC üyesi diğer yazarlarda köşe yazıları ile kamuoyunu aydınlatıyorlar. İç sayfalarda  hem haber niteliği olan  ,hem de mesleki anlamda yapılan etkinlikler tek tek ifade ediliyor.

ZGC gazetesi her sayısında olduğu gibi gene gündem belirliyor. Bu seferki gündem tabi ki ülke çapında olması nedeni ile daha da anlam taşıyor.

ZGC 2014 yılında olduğu gibi ,2015 yılında da önemli haberlere ve çalışmalara imza atacaktır. ZGC hem ilinde ,hem bölgede ,hem de ülke genelini liderliğini ve farkını hissettirecektir. Tüm meslektaşlarımızın yeni yılını kutlar ,çalışmalarında başarılar dileriz."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz