19 Şubat 2015 Perşembe

GMİS KOZLU ŞUBESİ KENDİNE YAKIŞIR BİR KONGRE YAPTI ŞUBE BAŞKANI KOLÇAK OLDU

 
GMİS Şemsi Denizer Toplantı Salonu’nda düzenlenen Kozlu 10. Olağan Genel Kurulu’na GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, Maden Mühendisleri Odası (MMO) Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, MHP Kozlu İlçe Başkanı Sadettin Gören, SP Kozlu İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Devrek-Gökçebey Derneği Başkanı Cevdet Cin, GMİS eski Eğitim Sekreterlerinden Sabri Cebecik, Tarım Orkam-Sen Şube Başkanı Erkut Alacalı, KESK Dönem Sözcüsü Onur Arslan, GMİS’e bağlı şubelerin başkan ve yöneticileri, eski sendikacılar, Amelebirliği Yönetim Kurulu üyeleri ile delegeler katıldı.
Kozlu Şube Başkanlığına seçilen Hüseyin Kolçak, kendisine gösterilen güvenden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi “ İşçi sınıfına yakışır bir kongre gerçekleştirdik. Kongremiz olgun bir havada cereyan etmesi bizleri memnun etti. Üst kurula seçilen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum “ diyen kolçak kongrede diğer konuşmacıların konuşmalarına da değinerek “ Benden önce konuşma yapan arkadaşlar doğru tespitler yaparak sorunları ortaya koydular ancak bunlar hayatı geçirilmedi. Artık bu konuşmaların hayata geçirilerek eyleme dönüşme zamanı gelmiştir. İşçi ve emekçinin olduğu her yerde var olacaklarını ve onlara her zaman olduğu gibi desteğimizi sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra Genel Merkezimizde üzerimize düşen görevi yapacağız  “ dedi
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.
Kozlu Şube Genel Kurulu’nda tek liste ile gidilen seçimlerde Şube Başkanlığı’na Hüseyin Kolçak, Şube Sekreterliği’ne Muhammed Ardıç, Şube Mali Sekreterliği’ne Binali Acun, Teşkilat Sekreterliği’ne Raif Öztürk seçildiler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz