16 Şubat 2015 Pazartesi

MÜSİAD'TAN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Bilal Cin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim Kurulu Üyeleri görevinde başarılar diledi.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aytekin Celal Kazancı Zonguldak İl Sağlık Müdürü Bilal Cin’i ziyaret etti.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, sağlık sektörünün insanların hayatında çok önemli yer tuttuğunu belirterek, “Sağlık sektörü, her birey için hayati önem taşıyan kurumlardan birisidir. Bu anlamda buradaki hizmetlerin daha verimli yapılması hayati önem taşımaktadır. Bilal Bey ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Hastaları evinde ziyaret uygulaması farklı ve faydalı bir çalışma. Bu çalışmaların artarak devam edip, kente faydalar getireceğine inanıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, “MÜSİAD Başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zonguldak’ın sağlık sorunlarını çözümünde çalışma arkadaşlarım ile birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Sağlık Bakanlığımıza bağlı hastane ve diğer sağlık kuruluşlarından hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyetini ve hizmet kalitemizi sorgulamak amacıyla ziyaretler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bakanlığımız ve sağlık müdürlüğümüzden beklentilerini ve memnuniyetlerini gözlemliyoruz. Bu ziyaretlerimizi ilimiz merkez ve ilçelerinde aralıklarla devam ettireceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz