3 Şubat 2015 Salı

S ROTA HABER VE SEYHAN DİKAY ‘’ZGC ÜYESİ OLDU’’


 Zonguldak gazeteciler cemiyeti genel merkezine üye katılımları artarak devam ediyor.

Zonguldak ili ,Ereğli ilçesinde haftalık olarak yayınlanan S Rota haber gazetesinin imtiyaz sahibi Seyhan Dikay , ZGC genel kurul üyesi olmak  için gerekli başvurularını yaptı.
Dikay yaptığı açıklama ‘da ili temsil eden gazeteciler cemiyetinde olmaktan mutluyum .
Bugün başvurumu ZGC genel başkanına yaptık. Bu çatı altında olmak bizler için önemli.
EGD üyesiyim. ZGC ‘nin EGD ile işbirliği ve güç birliği var. Bizlerde bu oluşuma katkı vereceğiz. dedi.
AKBIYIK’’ S ROTA HABER VE SEYHAN DİKAY ZGC’YE GÜÇ KATACAKTIR’’
Akbıyık yaptığı konuşmada  S Rota haber gazetesi imtiyaz sahibi Seyhan Dikay , çok başarılı ve tecrübeli bir gazetecidir.
Daha önce yaptığı başarılı çalışmalara ,gazete sahibi olarak devam etmektedir. Bunu da çok önemli buluyorum.
Seyhan Dikay’ ın cemiyet üyesi olması bizlere de güç verecektir. Başarılı gazetecilere cemiyetin her zaman ihtiyacı  ve gereksinimi vardır. Faal ve aktif olarak gazetecilik mesleğinde iştigal edenler bizim başımızın tacıdır. Bizler basın ahlak esaslarını esas ve ilke edilmiş bir gazeteciler cemiyetiyiz. Bu amaca uygun hareket eden her meslektaşımıza kapımız sonuna kadar  açıktır. Cemiyetine ve örgütüne saygılı ve seviyesini koruyanlara cemiyet ve yönetimi her zaman destek de çıkar, katkı da verir.
EGD BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR.
Ereğli ilçemiz bizim için çok  önemlidir. İlçede ki bir çok gazeteci  meslektaşımız  bizim üyemizdir. EGD bizim bir parçamızdır.EGD üyeleri bizimde genel kurul üyelerimizdir. Her zaman mesleğimizin zirvede olmasına çalışacağız . S Rota haber ‘e hoş geldin der ve Seyhan Dikay’a katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz. dedi.
RADYOLARA KAPIMIZI SONUNA KADAR AÇTIK
Akbıyık son olarak ,ZGC olarak 2015 yılını atılım yılı ilan ettiklerini söyleyerek ,üye yapımızda yeni çeşitlenmelere de giriyoruz. Bu kapsamda il geneli tüm radyo çalışanlarını  üye yapma çalışmalarının devam ettiğini ,il merkezi üye çalışmalarının tamamlandığını ,il geneli ilçelerimiz deki  radyolarında üye yapılacaklarını söyleyerek işitsel olarak  görev yapan radyolarda bizim bir değerimiz ,onlara cemiyetin kapılarını sonuna kadar açıyoruz .
İSTİFALARIN BİR ÖRNEKLERİNİ YAYINLAYACAĞIZ
Akbıyık ,Zonguldak merkezde görev yapan bir dernekten 50 ‘ye yakın gazetecinin de cemiyete ayrılma istifalarının birer örneklerini getirdiğini ifade ederek ,buradan ayrılan gazeteci arkadaşların ,üye kayıtlarının  iptal edilmesi çağrısında bulunarak ,bizleri bu istifa mektupları yayınlamaya mecbur bırakmayın sözlerini söyleyerek , ZGC her zaman için ilimizde ,bölgemizde ve ülke geneli liderliğini koruyarak güçlenmeye devam edecektir. dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz