8 Şubat 2015 Pazar

ÜZÜLMEZ DEMİR GİBİ. ŞUBE BAŞKANI TAYFUN DEMİR OLDU

Genel Maden İşçileri Sendikası’nın (GMİS) 10. Olağan Genel Kurul sürecindeki şube genel kurulları 8 Şubat 2015 tarihinde yapılan Üzülmez Şube Genel Kurulu ile devam etti.
GMİS Şemsi Denizer Konferans Salonu’nda düzenlenen Üzülmez Şube 10. Olağan Genel Kurulu’na GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, GMİS’e bağlı şubelerin başkan ve yöneticileri, eski sendikacılar, Amelebirliği Yönetim Kurulu üyeleri ile delegeler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulda Divan Başkanlığına GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Yardımcılıklarına Adnan Tıska ve Hüseyin Kolçak, Üyeliklerine ise Yakup Marangoz ile Mustafa Erikoğlu seçildi.
Daha sonra konuşmaların ardından seçimlere geçildi.
GMİS Üzülmez Şube Başkanlığı’na Tayfun Demir tek aday çıkarken, Şube Sekreterliği’ne Erkan Üstüntaş, Erdoğan Uzun, Hasan İnam ve Kemal Güleryüz; Şube Mali Sekreterliği’ne Yılmaz Doğan, Turgay Korkmaz, Sadi Çakar ve Celal Ayaş; Şube Teşkilat ve Eğitim Sekreterliği’ne Ahmet Ayan ve İbrahim Ekmekçi aday oldular.
 Yapılan seçim sonucunda üzülmez Şube Başkanlığına Tayfun Demir Seçilirken, Şube Sekreterliğin Erkan Üstüntaş, Şube Mali sekreterliğine Sadi Çakar, Şube Teşkilat ve Eğitim Sekreterliğine İbrahim Ekmekçi seçildiler



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz