9 Mart 2015 Pazartesi

BARTIN MİLLETVEKİLİ YILMAZ TUNÇ TUNA MAHALLESİ MUHTARINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner’i muhtarlık bürosunda ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Milletvekili Tunç, Bartın Merkez Tuna Mahallesinde ziyaretlerde bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte Tuna Mahallesinde esnafları ziyaret edip, hayırlı işler dileğinden bulunan Milletvekili Tunç, Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner’i muhtarlık bürosunda ziyaret ederek, mahallenin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Muhtar Taner, Milletvekili Tunç’a, Devlet Su İşlerinin Islah çalışmaları gerçekleştirdiği Esentepe deresinin devamı olan ve Tuna mahallesinden geçen Hasanderesi’nin ıslahının yapılması hususunda talepte bulundu. Milletvekili Tunç, ta DSİ yetkilileri ile yaptığı telefon görüşmesinde, Hasanderesi’nin ıslah edilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Bartın’ın iki bayan muhtarından biri olan Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Milletvekili Tunç’a ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, “Bartın için gerçekleştirdiğiniz yatırımları takdirle karşılıyoruz, hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz