9 Mart 2015 Pazartesi

KOSGEB’İN PROJELERİ MÜSİAD ÜYELERİNE ANLATILDI

 

KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Yıldırım,MÜSİAD Zonguldak Şubede düzenlenen etkinlikte projeler hakkında bilgiler verip soruları yanıtladı.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme idaresi Başkanlığı(KOSGEB) Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile MÜSİAD Zonguldak Şubesi ortaklaşa bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. MÜSİAD Zonguldak Şubesi binasında gerçekleşen toplantıya MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Zonguldak Başkanı Muhterem Sayılı ve üyeler katıldı.
Yatırımcılarla kendilerini buluşturdukları için MÜSİAD Zonguldak Şubesi’ne teşekkür eden KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Yıldırım, KOSGEB’in girişimcinin eğitimi ve yatırımcıya destekimkanlarından bahsetti. Hibe ve sıfır faizli geri ödemeli desteklerini anlatan Müdür Yaşar Yıldırım, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı hakkında da bilgiler verdi. 
MÜSİAD Zonguldak Şubesi yöneticilerinin yönelttiği soruları da yanıtlayan KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Yıldırım, bu tür toplantıların çok faydalı olduğunu belirterek, bundan sonra da daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini vurguladı.
KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Yıldırım’a katılımlarından dolayı teşekkür eden MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, amaçlarının devletin yatırımcı ve girişimciler için sağladığı imkanları üyelerine en yetkili kişiler aracılığıyla aktarmak olduğunu belirtti. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Yılmaz, MÜSİAD üyelerini bundan sonraki etkinliklere de katılmaya davet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz