10 Mart 2015 Salı

ULUPINAR ZİYARETÇİLERİNİ KABUL ETTİ

 
          Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Bostancı ve Cengiz Kolçak, AK Parti Zonguldak MilletvekiliPlan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Özcan Ulupınar’ı TBMM’sinde ziyaret etti. 
          AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada”  İl Genel Meclisi Başkanımız Vacit Durdubaş, İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Bostancı ve Cengiz Kolçak’ın ziyaretinden dolayı çok memnun oldum.  Kendilerine teşekkür ederim. İlimize yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili görüştük.TTK,  Filyos projesi, yollarımızdaki son durum üzerine görüş alışverişinde bulunduk.Hükümetimizin Zonguldak’taki yaptığı çalışmalar, Zonguldak’ın sorunları ve talepleri konusundaki bilgilerimizi paylaştık. İl Genel Meclisimizin yaptığı çalışmalar hakkında başkanımdan bilgi aldım. Bu görüşmelerimizin Zonguldak ve Zonguldaklı hemşerilerim adına yararlı olacağına inanıyorum. “dedi.

ÇOLAKOĞLU, AYDOĞAN VE HOTLU ZİYARET ETTİ
 AK PARTİ Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu, AK Parti Zonguldak MilletvekiliPlan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Özcan Ulupınar’ı TBMM’sinde ziyaret etti.
          AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada”Çaycuma İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu, Nebioğlu Belediye Başkanımız Ertan Aydoğan, İl Yönetim Kurulu üyemiz Çetin Hotlu ‘nunziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Çaycuma ilçemizde ve Nebioğlu Beldemizde hükûmetimizin yaptığı yatırımlar ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başkanlarım ile birlikte Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Emin Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, Çaycuma İlçemizde bulunan Devlet Hastanemizin eksikliklerini Müsteşarımıza ilettik. Müsteşarımız ise konuyla yakından ilgileneceğini belirtti.  Çaycuma İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu ile birlikte İlçemizde ve Beldelerinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum.” Dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz