22 Nisan 2015 Çarşamba

BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI


 Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak yazılı bir açıklama yaptı.

          23 Nisan’ın dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Muharrem Akdemir sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni başlangıcı olmasını temenni ediyorum.
          23 Nisan 1920’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk Milletinin olduğunu göstermiştir. Milletimizin istiklal mücadelesindeki büyük azim ve kararlılığı, bugün de muasır medeniyetler seviyesinin ötesine ulaşma yolunda verdiğimiz mücadelenin en güçlü ilham kaynağıdır. 23 Nisan’ı çocuklarımızın bayramı olarak kutluyoruz. Çünkü; milletin geleceğinin çocuklarda olduğunu biliyoruz. 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilmiş olması, bir toplumun temelini ve geleceğini oluşturan çocuklara, ne derece önem verildiğini göstermesi açısından da oldukça anlamlıdır. 23 Nisan tarihin ülkemiz topraklarına yeniden ışık saçtığı, çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmeye başladığı bir gündür.
           Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım”





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz