13 Nisan 2015 Pazartesi

Mega-Star için valilik önünde tören düzenlendi


Zonguldak’ın yetiştirdiği insan, müzik adamı, besteci Ergin Erdem'i kaybettik. Ergin Erdem için Valilik binası önünde tören düzenlendi. Tören sırasında Erdem’in başından hiç çıkarmadığı kasket’i kızı Seda başına takarak babasının tabutu başında gözyaşı döktü. Zonguldak’ta yıllardır müzik ile uğraşan ve çeşitli ulusal kanallarda programlara çıkan, kentte MEGASTAR lakabıyla tanınan Ergin Erdem, kentte düzenlenen festivallerde, Ereğli’de Alaplı’da, Bartın’da, Kurucaşile’de, Devrek ilçesinde birçok kez sahne alan sevilen sanatçı sabaha karşı 03.30 da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 112 Acil Ambulans ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşam savaşını kaybetti.
VALİLİK ÖNÜNDE TÖREN
Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde teknisyen olarak görev yapan Ergin Erdem için Valilik binası önünde tören düzenlendi.
Törene, AKP İl Başkanı Zeki Tosun, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Zonguldak İnşaat Müteahhitleri Derneği (ZİMDER) Başkanı Mecit Aydın ,  Zonguldak Valiliği Özel Kalem Müdürü Mehmet Zafer Alas,CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Songül Malkoç, Vedat Vecdi Akça, Turgut Hamzacebi, daire müdürleri, valilik çalışanları, mahalle muhtarları, gazeteciler ve sevenleri katıldı.Erdem’in Kızı Seda, babasının başından hiç çıkarmadığı kasket’i başına takarak tabutu başında gözyaşlarına boğuldu.
Ergin Erdem'in cenazesi bugün Baştarla Camisinde kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz