6 Nisan 2015 Pazartesi

MÜSİAD ZONGULDAK’TAN KOZLU KAYMAKAMINA ZİYARET


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkan ve yönetim kurulu Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret etti.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Başkan Yardımcısı Faruk Mercimek, Yönetim Kurulu Üyesi Berat Akmaz ve Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Muhterem Sayılı, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.
Ziyaretle ilgili bilgi veren MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, faaliyetlerinin yanı sıra Zonguldak’ın önde gelen yönetici ve kurumlarıyla tanışıp görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Yılmaz, “MÜSİAD olarak faaliyetlerimiz her geçen gün artmaktadır. Bununla birlikte tanışma ve istişare ziyaretlerinde de bulunarak kentimizin öncelikli sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kozlu ilçesi, kentimizin en gözde yerlerinden biridir. Sayın Kaymakamımızın güzel projeleri var. İnşallah, bunların da gerçekleşmesiyle ilçemiz daha da gelişecektir” dedi.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, başarılar diledi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz