2 Nisan 2015 Perşembe

TSO BAŞKANI METİN DEMİR ALAGÖZÜ KUTLADI

  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, TOBB Türkiye Fuarcılık Meclisi Başkanlığı’na seçilen Cihat Alagöz tebrik ederek, bölgeye yaptığı katkıların artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
 TOBB bünyesinde üstlendiği görevlerde büyük başarılar elde eden Alagöz’ün yöremiz insanı olmasının kendilerini ayrıca gururlandırdığını ifade eden ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir gönderdiği mesaj ile Cihat Alagöz’ü kutladı, başarılarının devamını diledi.
  Demir Alagöz’e gönderdiği kutlama mesajında “Ülkemizdeki sektörel dinamiklerin hayata geçirmek için verdiğiniz uğraş neticesinde birliğimiz ve camiamız arzu ettiği hedeflere ulaşmaktadır. Ayrıca üstlendiğiniz görevlerin ifasında edinmiş olduğunuz başarılar ilimiz ve bölgemizde takdirle izlenmektedir.
 Bu başarıları sağlayan birliğimiz mensubunun yöremiz insanı olması, her görevde kariyerine yeni başarılar eklemesi, bizleri ayrıca gururlandırmaktadır.
 Seçilmiş olduğunuz TOBB Türkiye Fuarcılık Meclisi Başkanlığı görevinizde de başarılarınızın artarak süreceğine inancımız tamdır.
 Bu duygu ve düşünceler ile sizleri en içten dileklerimle kutluyor, işbirliği ve dayanışmamızın artarak sürmesi dileği ile başarılarınızın devamını diliyorum. ”dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz