15 Ağustos 2015 Cumartesi

CHP EMNİYET MÜDÜRÜ AK’I ZİYARET ETTİ

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, İl Başkan Yardımcısı Volkan Alkaç ve Merkez İlçe BaşkanıCemal Şahin ile birlikte Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretin ana gündem maddesini son dönemlerde artan ve emniyet mensuplarımızı hedef alan terör saldırıları oluşturdu.
Terörün olağanüstü bir gündem maddesi haline gelmesinden ve ülkemizin dört bir yanına ateşşürmesinden duyduğu derin üzüntüyü dile getiren CHP Zonguldak MilletvekiliŞerafettin Turpcu, emniyet güçlerimizi hedef alan saldırıların aynı zamanda ulusal güvenliğimize, demokrasimize ve toplumsal huzurumuza yönelik olduğunu belirterek, saldırıların karşısında toplum olarak sağduyumuzu kaybetmeden dimdik durarak saldırganların amaçlarına erişmelerini engelleyeceğimize inandığını ifade etti.
“Yaşanan terör olaylarının son bulması, şehit haberlerinin bitmesi en büyük dileğimizdir” diyen Turpcu,23 Temmuz 2015 tarihinde Diyarbakır’da kurulan pusuda şehit edilen Zonguldaklı polis memuru Tansu Aydın`ın katillerinin bir an önce yakalanmasını ve adalet önüne çıkarılmasını beklediklerini ifade etti.
Turpcu, dün akşam, Hakkari`de 3 askerimizin şehit olduğu 6 askerimizin de yaralandığı saldırıile ilgili şunları ifade etti:
“Terör karanlık ve hain yüzünü bir kez daha göstermiş, ülkece zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde acı bir haber daha ne yazık ki Hakkari`den gelmiştir. Hepimiziderin üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve milletimize başsağlığı ve sabır; yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Terörü ve terörü destekleyenleri bir kez daha lanetliyorum.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz