6 Ekim 2015 Salı

ULUPINAR, HEYELANZEDELERİN SIKINTILARINI ANLATTI

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Ankara’da heyelanzedelerle birlikte girişimlerini sürdürüyor.
  Ulupınar ve beraberindeki Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Ak Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ve heyelanzedelerle birlikte Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ı ziyaret etti.
  Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, “İlçemizdeki heyelandan mağdur olan vatandaşlarımızın sıkıntılarını giderilesi için heyelanzedelerimizle birlikte Ankara’da 3 günden beri görüşmeler yaptık. Bugünde Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile görüştük. Yaptığımız toplantıda karayolları ile Yüksel Proje’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.  Heyelanın ne aşamada olduğu ve heyelanın durdurulması için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Belediye başkanım, İlçe başkanım ve heyelandan mağdur olan vatandaşlarımızla beraber heyelandan mağdur olan insanlarımızın sıkıntılarını ilgili makamlara aktardık. İnşallah en kısa süre içinde sıkıntılar giderilecektir”dedi.
  Ulupınar ve beraberindekiler daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen’i ziyaret etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz