25 Kasım 2015 Çarşamba

ALİ CİNAL’İN BABASI TOPRAĞA VERİLDİ


 Haftalık Çınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Cinal’ın babası 73 yaşındaki Cengiz Cinal, dün hayatını kaybetti. 4 çocuk babası Cengiz Cinal, uzun süredir KOAH hastalığı ile mücadele ediyordu. Baba Cinal, bugün Merkeze bağlı Birlik Mahallesi’ndeki Muhammediye Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Birlik Mahallesi Aile Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cinal’ın cenaze namazına; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, CHP eski İl Başkanı Nureddin Yolcu, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Özgür Özen, Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Özer Akoğlu, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Osman Sav ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve Yönetim Kurulu üyeleri, Anadolu Ajansı (AA) Zonguldak Bölge Müdürü Erdinç Aksoy, işadamları Fuat Kayabalı, Osman Haberal, Volkan Haberal, Yusuf Deniz, Adil Bahadır, yerel ve ulusal medya temsilcileri ile Cinal’ın çok sayıda yakını ve seveni katıldı.
Öztürk Haber67 Haber sitesi olarak  merhum Cengiz Cinal'a Allah'tan rahmet, meslekdaşımız Ali Cinal ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz