20 Kasım 2015 Cuma

DİLAVER MAHALLESİ SAKİNLERİ: “DİLAVER MAHALLESİ BUGÜNE KADAR BÖYLE KALICI HİZMETLER GÖRMEDİ”

 
  Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, aciliyet sırasına göre 19 mahallede çalışmalar devam ediyor. Özellikle, doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke yol çalışmaları hız kazandı. Dilaver mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, “Yıllardır mahallemize hizmet gelmiyordu. Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, duvar çalışmaları, beton yol çalışmaları ve parke yol çalışmaları ile bizi hizmetle tanıştırdı.” şeklinde konuştular.

                    Dilaver Mahallesi sakinleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret ederek, Dilaver mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Vatandaşlar; “Bugüne kadar Dilaver mahallesine hiç bu kadar önemli hizmetler ve çalışmalar yapılmamıştı. Eski Belediye Başkanı Zeki Çakan zamanında bir asfalt yapılmıştı o kadar. Bugüne kadar bir çivi dahi çakılmamıştı. Ama Sayın Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, duvarlarımızı yaptı, yol genişletmesi yaptı, özellikle mezarlık çevrelerindeki duvarlar yıkılıyordu ve onları yeniden yaptı. Zonguldak Belediyesi’nin kısıtlı imkanlarına rağmen yapmış olduğu hizmetleri görüyoruz. Dilaver gibi uzak mesafeli, engebeli bir mahalleye bu kadar yatırım ve hizmet yapan bir Belediye Başkanımız var. Hepimiz sizlere teşekkür etmeye geldik. Desteğimiz her zaman tamdır.”
                    

                    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise; “Nerede hangi sıkıntı var biliyoruz. Bizler, plan ve program dahilinde bu hizmetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle Dilaver mahallemizin ihtiyaçları vardı. Bu anlamda bizim oraya bir adım atmamız gerekiyordu. Bu memnuniyetiniz bizleri memnun eder. Çalışmalarımıza hız ve motivasyon kazandırır. Hizmetlerimiz devam edecektir. Yol betonlama çalışmamız devam edecek. Özellikle 420’den, 320’ye inen ve halk otobüslerimizin çalışmış olduğu alan içerisinden de bir betonlama çalışmamız devam edecek. Kırat’a kadar olan çalışmamız başladı. Parke yol çalışmamız devam ediyor. sizlerin bu ziyareti beni de çok mutlu etti.” şeklinde konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz