7 Kasım 2015 Cumartesi

SOBA BOMBA GİBİ PATLADI

ZONGULDAK'ta 58 yaşındaki Şadıman ve 60 yaşındaki Süleyman Bayram çiftinin evinde yakılan soba, kömür atıldıktan sonra bilinmeyen bir nedenle patladı. Vücuduna kırık cam ve metal parçalar isabet eden emekli madenci Süleyman Bayram yaralanırken, evde büyük hasar oluştu. 
 Şadıman Bayram, Rat Mahallesi Celal Bayar Caddesi'nde 2 katlı binanın zemin katındaki evlerinde sabah kalkınca sobayı yaktı. Şadıman Bayram, salondaki sobaya kömür attıktan sonra işe gitmek için evden çıktı. Bu sırada soba bilinmeyen bir nedenle bomba gibi patladı. Patlama sırasında mutfakta ilaç içen Süleyman Bayram, vücuduna kırık cam ve metal parçalar isabet etmesi sonucu yaralandı. Evin önünde bulunan Şadıman Bayram ile odasında uyuyan oğlu 24 yaşındaki Soner Bayram yara almadan kurtuldu. 
 Süleyman Bayram, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Süleyman Bayram'ın, başına gelen metal parçalar nedeniyle ameliyata alınacağı belirtildi. 
 Patlama nedeniyle evde büyük hasar oluştu. Parçalara ayrılan sobadaki patlamanın etkisiyle salon ve mutfaktaki eşyalar da etrafa savruldu. Salon ve mutfak bölümünde duvarlar çöktü. Salon bölümündeki pencere de evden 10 metre uzağa fırladı. Polis ve zabıta ekipleri evde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz