24 Kasım 2015 Salı

YAYLADA ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞÖLENİ

           Zonguldak Merkez Okullarından Yayla Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler tarafından 24 Kasım öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında elli dört kişiden oluşan dev öğrenci korosu günün anlam ve önemini belirten şarkı ve şiirler okudular.
      Yayla Ortaokulunun müzik öğretmeni Selda Günay Yavaş ve Türkçe öğretmeni Volkan Aydın yönetiminde dev çocuk korusunda yer alan öğrenciler öğretmenler günü nedeniyle söylemiş oldukları “ kutlanacak insan “, “ sen varsın öğretmenim “ şarkılarını okuyarak büyük bir alkış toplarken, Selen Uzuner adlı öğrenci ise okumuş olduğu birbirinden güzel şiirlerle düzenlenen programa renk kattı.
     Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir ise 24 kasım öğretmenler günü nedeniyle şunları söyledi. “  Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit olan öğretmenlerimizin, emekliye ayrılan öğretmenlerimiz, aramızdan ayrılarak vefat eden öğretmenlerimizi şükran ve minnetle anarken,  tüm öğretmenlerimizin bu önemli gününü kutluyorum. Bizler Yayla Ortaokulu olarak her yıl öğretmenler gününü  çeşitli etkinliklerle kutlamaktayız. Bu gün bu programın hazırlanmasında emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür etmek istiyorum “ dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz