5 Şubat 2016 Cuma

Ereğli Kaymakamı Zonguldak Kastamonulular derneğini ziyaret etti" KASTAMONULULARIN ORTAK ÖZELLİĞİ GÜVENİLİR OLMALARIDIR"


Kastamonu Dernek binasında Kaymakam Madenoğlun’ u Dernek Başkanı Bahattin Şenol, Kastamonu İli Yardımlaşma Sandığı Başkanı Ali İhsan Özdemir, Zonguldak belediye eski başkanı Secattin Gonca, Kastamonu derneği yönetim kurulu üyeleri ve Kastamonulular karşıladı.
Dernek Başkanı Bahattin Şenol Kaymakam Madenoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve “ Sayın Hemşerimiz ve Ereğli Kaymakamımız Nazım Madenoğlu’nun aramızda bulunmasından büyük mutluluk duyduk. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Nazım Madenoğlu’da kendisini tanıtarak Kastamonu Taşköprülü olduğunu çeşitli yerlerde görev yaptığını ve 6 ay önce Ereyliye atandığını ifade ederek”  Yıllardır çeşitli yerlerde görev yaptım. Şimdi Memleketime yakın bir yerde görev mutluluğu içerisindeyim. Görev yaptığım yerde Zonguldak, Ereğli ve Kastamonulu hemşerilerimizin olması bizi mutlu ediyor. Ülkemizin her vilayetinde Kastamonulu görmeniz mümkün. Kastamonu insanın ortak özelliği kendilerine duyulan güvendir.
Görev yaptığım Ereğli ise çok şirin bir yer ve Ereğli Sosyal yaşantısı ile ekonomiye katkısı ile derneklerin çokluğu ile Küçük bir İstanbul” dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz