3 Şubat 2016 Çarşamba

ŞEHİDİMİZ ZONGULDAK’TA.YARIN DEFNEDİYORUZ



Terör örgütü PKK tarafından Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çatışma sonucu omzundan yaralanan ve tedavisi için GATA’ya kaldırılan ancak kurtarılamayıp şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin memleketi Zonguldak’ta gözyaşları eşliğinde karşılandı.
Zonguldak Havalimanı’na TSK’ya ait kargo uçağı ile gelen Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin’in yakınları uçak havalimanına iner inmez gözyaşlarına boğuldu. Şehit asker için burada kısa bir tören yapıldı. Törene; Zonguldak İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Fuat Kalaycı, Belediye Meclis Üyesi Volkan Yeşil, Zabıta Müdürü Mürsel Çoban, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Belde Belediye Başkanları, Şehidin Babası Şaban Cin, Annesi Azime Cin, Şehidin kardeşleri Şeref ve Aydın Cin ile çok sayıda kalabalık topluluğu katıldı. 

“OĞLUM SEN ŞEHİT OLDUN, ASLAN OĞLUM”

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin’in askeri uçaktan indirilmesi sırasında şehidin annesi Azime Cin burada gözyaşları eşliğinde haykırarak; “Ben bunları hep rüya sanıyordum, oğlum sen gerçekten şehit oldun. Aslan oğlum benim” diye söylendi.

Şehit askerin cenazesi daha sonra tören mangası eşliğinde omuzlarda taşınarak cenaze aracına konuldu. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin Zonguldak Havalimanından uzun araç kuyruğu eşliğinde Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şehit asker için yarın Elvanpazarcık beldesinde öğle namazı öncesi tören düzenlenecek ve burada kılınacak cenaze namazından sonra ebediyete gönderilecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz alındı. Kısa süre içinde yayınlanacaktır. Teşekkür ederiz